Monday, May 14, 2007

St. Theresa









St. Theresa is een wijk boven Lapa, waar je met een soort van trammetje mee naartoe kunt. In deze wijk zijn veel huizen van vroegere welvarende mensen waar je kan zien hoe ze leefden. Ook is het uitzicht er erg mooi en kan je af en toe een vliegtuig zien landen op het nationale vliegveld van Rio de Janeiro.

Centro en Lapa

Na een dag uitgerust te hebben zijn we de stad gaan bezoeken met me ouders. Op de onderstaande foto's zijn we in het centrum van de stad waar de meeste oude gebouwen, musea en overheid gebouwen staan en Lapa. Ook hebben we een foto gemaakt met Celaron een artiest die van de trap waar we op zitten zijn levenswerk heeft gemaakt. Mocht je en keertje een bezoekje brengen aan Rio kan ik je aanraden een wandtegeltje mee te nemen, want deze zal hij plaatsen in deze wereldberoemde trap in een van de leukere wijken van Rio de Janeiro.






28 April 2007

28 April ben ik 23 jaar oud geworden. Mijn ouders leek het leuk om als cadeautje ff langs te komen en ik moet zeggen dat ik er erg blij mee was. Chronologisch zie je mij wachten, me ouders aankomen en daarna natuurlijk de begroeting van deze feestelijke aangelegenheid. Verder mochten de cadeautjes van Chanel niet ontbreken en de volgende ochtend om 5 uur heb ik die samen uitgepakt via Skype. Een andere verjaardag dan normaal, maar ik vond het erg leuk!

Red Bull airrace 2007 Rio de Janeiro`

Zaterdag 21 April was de Red Bull airrace in Rio de Janeiro.
Samen met 599.998 andere mensen waren we hier getuige van. Omdat de offieciele zitplaatsen waarschijnlijk helemaal vol zouden zitten zijn we aan de overkant op de rotsen gaan zitten. Voor die show zijn geen woorden. Het was gelukkig niet zo heel zonnig die dag want we waren de zonnebrand vergeten en ook voor de foto's en de filmpjes was dit natuurlijk gunstig. Voordat het hele gebeuren kon beginnen kwam de luchtmacht nog ff voorbijvliegen en ook de militaire politie haalde nog een truucje uit met hun helicopter zoals op de eerste twee filmpjes te zien is. Mijn excuses dat ik het vliegtuig bij het derde filmpje even kwijt was, maar het was erg moeilijk om te filmen en te kijken tegelijk :p