Tuesday, May 15, 2007

Na 2 weken was het dan zover. Mijn ouders gingen alweer terug naar huis. Ik moet zeggen dat ik het bezoek heel erg leuk vond en ik echt blij ben dat ze langs gekomen zijn. Twee weken lang lekker gegeten bij me ouders, naar het strand en natuurlijk een beetje sightseeing! Op de foto's zie je hun appartement, het restaurant waar we de laatste dag hebben gegeten en het vliegveld, waar we afscheid hebben genomen! Op de foto hierboven een herinnering voor jullie aan het uitzicht vanuit jullie appartement!

Botafogo-Flamengo



6 Mei was de finale van het kampioenschap van Rio de Janeiro. Nadat de heen wedstrijd 2-2 was geworden werd deze wedstrijd ook weer 2-2, wat dus meteen penalty's betekent. Het stadion was vol. 90.000 man was de hele wedstrijd aan het schreeuwen en zingen en het was moeilijk om gewoon te praten met elkaar. Een fantastische ervaring, helaas had Flamengo onterecht gewonnen na penalty's, maar je kan natuurlijk niet altijd alles hebben.

Corcovado

Natuurlijk mocht in onze toeristische tour een bezoekje aan het Christusbeeld niet missen. Ik moet zeggen dat dit werkelijk een fantastische ervaring was. Ik heb veel mooie plekken gezien in me leven, maar dit beeld en het uitzicht zal me bijblijven!!
stem op www.n7w.com op de corcovado en het zal erkend worden als een nieuw wereldwonder.
Ik heb nog veel meer foto's gemaakt, maar als ik alle foto's erop ga zetten dan zit deze blog meteen vol. Ik kan mensen aanraden om gewoon zelf een xtje te gaan kijken!!